筑波大学 体育系 スポーツ医学
前田研究室
〈2018年3月〉

OBの熊谷が筆頭著者の論文 (Sexual function is an indicator of central arterial stiffness and arterial stiffness gradient in Japanese adult men) が “Journal of the American Heart Association”にアクセプトされました!

OBの赤澤が筆頭著者の論文 (Aerobic exercise training enhances cerebrovascular pulsatility response to acute aerobic exercise in older adults) が “Nutrition Research”にアクセプトされました!

OBの赤澤が筆頭著者の論文 (Lactotripeptide ingestion increases middle cerebral blood flow velocity in middle-aged and older adults) が “Physiological Reports”にアクセプトされました!

博士課程3年の田川が筆頭著者の論文 (Effects of resistance training on material compliance and plasma endothelin-1 levels in healthy men) が“Physiological Research”にアクセプトされました!

カテゴリー: