筑波大学 体育系 スポーツ医学
前田・小﨑研究室
Maeda / Kosaki Laboratory
〈2021年2月〉

OBの田川が筆頭著者の論文 (Stature is negatively associated with increased arterial stiffness after high-intensity bicep curls training in young Japanese men) が“Eur J Sport Sci”にアクセプトされました!

OBの田川が筆頭著者の論文 (Regular resistance training favorably affects central artery stiffness response following transient resistance exercise) が“Sport Sci Health”にアクセプトされました!

カテゴリー: